De hele site afsluiten als een privé netwerk

BuddyBoss Lessons De hele site afsluiten als een privé netwerk
  1. Ga naar WordPress Dashboard > BuddyBoss > Instellingen > Algemeen.
  2. Vink in het tabblad Privacy het vakje voor Besloten netwerk aan en klik vervolgens op de knop Instellingen opslaan.
    Optioneel kunt u fragmenten en URLs specificeren die getoond moeten worden aan niet-geregistreerde en uitgelogde leden in het Publieke Inhoud tekstveld.